Huwelijksreportage

Bij fotoreportage kunt u denken aan trouwreportage, een reportage van een huwelijksjubileum. Alle gebeurtenissen worden op de camera vast gelegd zodat u een mooi compleet overzicht van de gebeurtenis heeft.

Trouwreportage:
Allereerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd waarin ook veel geregeld moet worden. Natuurlijk willen jullie deze bijzondere dag ook op een mooie manier in een boek vastgelegd hebben.

Als fotograaf vind ik een goed contact met het bruidspaar het aller belangrijkste. Zonder een goede ontspannen sfeer tijdens de voorbereidingen en het uiteindelijke maken van de foto’s is het onmogelijk om een mooi en spontaan boek te maken.
Als aanstaand bruidspaar wil je natuurlijk graag weten wat een reportage gaat kosten. Omdat dit sterk afhankelijk is van jullie wensen, is het belangrijk daarover eerst een gesprek te hebben. Tijdens dit gesprek hebben jullie ook de gelegenheid mijn uitgebreide portfolio in te zien.

Huwelijksjubileum:
Een zilveren, gouden of zelfs een diamanten huwelijk te vieren?!
 Deze bijzondere gebeurtenis kan Rebel Fotografie voor u vastleggen. Naast een gezellige sfeerreportage kunt u er ook voor kiezen een uitgebreidere fotoshoot van u, uw kinderen, kleinkinderen en misschien zelfs achterkleinkinderen te laten maken. 

Klik op de afbeeldingen hieronder voor enkele voorbeelden.
 
 ............