Portretfoto's

Bij portretfotografie kunt u denken aan een individuele fotoshoot van een baby, kind of volwassenen, glamourportret maar natuurlijk ook aan groepsfoto’s van een familie of vriendengroep.

Bedenk van  tevoren wat voor soort foto’s u wilt hebben. De gezichtsuitdrukking  is vaak belangrijker dan de kleding. Daarnaast kan kleding erg afleiden. Hoe rustiger de kleding, hoe beter. Zorg daarom voor lichte kleding zonder grote opdrukken of strepen en ruiten. Wit, licht blauw, roze of beige zijn prima. Wanneer je graag een ‘felle’ kleurenfoto wilt dan is felroze of felblauw ook erg leuk. Voor meer advies helpen wij u graag!

Groepsportret:
Allereerst maken we meerdere foto’s van de hele groep. Daarnaast maken we ook foto’s van subgroepen binnen de groep; gezinnen, stellen, broers, zussen, kinderen solo en iedere andere combinatie die u gefotografeerd wil hebben. Met het maken van de foto’s zijn we dan ook snel een uur bezig.

Vrijgezellen / vrienden shoot:

U kunt bij Rebel Fotografie kunt u ook terecht voor een compleet verzorgde fotoshoot tijdens een vrijgezellenfeest of een vriendenuitje. Indien gewenst zorgen wij voor een gezellige high-tea  tussen de fotoshoot door. Of misschien vindt u het leuk om voorafgaande aan de fotoshoot een workshop te volgen om zelf de fotocamera te bedienen. Alles is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor enkele voorbeelden.

 
........................