Rebel Fotografie bestelservice

Onderaan deze pagina vindt u de link naar de webwinkel. Na het voltooien van de bestelling kunt u de foto's direct afrekenen met IDEAL. Tenzij anders overeengekomen worden de foto's binnen enkele dagen rechtstreeks aan het door u opgegeven adres verzonden

Bij bestellingen van foto's vanaf € 50,- ontvangt u 10% korting.

Voor het afdrukken van de foto's werken wij samen met een professioneel fotolaboratorium. De foto's worden afgedrukt op een zeer goede kwaliteit fotopapier waardoor de foto's lang mooi en kleurecht blijven. De foto’s worden afgedrukt op lustre papier zodat de foto’s niet vastplakken en glimmen wanneer ze worden ingelijst.

Mocht u speciale wensen hebben, bijvoorbeeld een afdruk op canvasdoek, welke niet via de webwinkel te bestellen zijn kunt u contact opnemen. U vindt de gegevens onder het kopje contact op de website.

Via de onderstaande link kunt u inloggen met uw persoonlijke inlogcode.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Heeft u problemen met inloggen of bent u de unieke albumcode kwijt? Controleer bij het kopieëren van de code geen spaties ingevuld worden. Stuur dan een e-mail naar info@rebelfotografie.nl, we nemen dan contact met u op.

Betreft de schoolfoto's:

De foto’s kunnen besteld worden in diverse afmetingen. Tevens is het mogelijk om voor €12,00 voordelig een set van 3 foto’s te bestellen, kies dan voor "Combinatieset A". Deze set bestaat uit 3 foto's nl. een portretfoto, een pasfotovel van deze portretfoto en de klassenfoto. U vindt deze set onder de portretfoto in het keuzemenu ‘formaat’. Combinatieset A is alleen mogelijk bij een portret van 1 kind, dus niet bij een broer/zus foto of klassenfoto. In dat geval wordt de set geleverd met 2 foto's. 

Wanneer u van één foto meer afdrukken wilt bestellen klikt u op het icoon "kopieer afbeelding" om ook een ander formaat van dezelfde foto te bestellen.

Let op: Voor De Wegwijzer uit Hilversum. Wanneer u een bestelling plaatst t/m woensdag 8 juni 2022 worden de foto’s kosteloos bij de school afgeleverd. Na deze datum betaald u verzendkosten en worden de foto’s rechtstreeks naar u toegestuurd.